Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Feestjuuuh!!

En dat was het! Een feest om te mogen werken aan de website van Top Partyverhuur. De oude website voldeed niet meer aan de eisen die Top stelt. Gebruiksvriendelijk, duidelijk én gekoppeld aan Rentman (online verhuur software). “Alle offertes worden vanuit de website direct in Rentman verwerkt dus hoeven we deze niet meer in te kloppen” Aldus Stijn

Uw feest compleet verzorgd?

Ook dat kan bij Top Partyverhuur. Bent u op zoek naar benodigdheden voor een bruiloft, feest, evenement of zomaar een gezellig samenzijn? Ieder feest is anders en wordt naar uw wensen verzorgd of aangekleed. Catering en drankvoorziening kunt u ook via ons bestellen.

WordPress website met Rentman: verhuurbeheer

Bent u ook actief in de verhuurbranche en maakt u gebruik van Rentman? (verhuur software voor event & AV verhuurders ) Dan kunnen wij uw website gemakkelijk koppelen. Dit kan met uw huidige website (WordPress) maar dit kan ook middels een nieuwe website.  U wilt ook een website laten maken in WordPress? Een reclame-en internetbureau die met u meedenkt over maatwerk oplossingen. Een nieuwe website hoeft niet duur te zijn, dus kom maar op met uw vraagstuk! Samen sparren? Kom gerust eens langs (of wij komen naar u toe) om inhoudelijk over je website te brainstormen. Graag van te voren even te bellen (06 – 144 11 812) zodat we zeker op kantoor zijn!

Website beheer uitbesteden?

Hoger in Google met gedefinieerde zoekwoorden? Meer bezoekers naar uw website? Wij zijn experts op het gebied van SEO.  SEO zorgt voor betere vindbaarheid in de zoekmachines (Google, Bing etc.) en dit is voor ons een koud kunstje! Je website altijd up-to-date en meer bezoekers naar de website. Ervaar zelf de voordelen. Meer informatie over website beheer uitbesteden?  Kom gerust eens langs om vrijblijvend over uw casus te brainstormen.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl