Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Duurzame oplossingen bij Van der Velden installaties. Duurzaam sinds 1898

De diensten van Van der Velden gaan verder dan alleen het aansluiten van uw airco of cv-ketel. Van der Velden loopt voorop op het gebied van duurzaamheid. En dat is zeker niet alleen vanwege ideologische motieven zoals een beter milieu.

Wie samenwerkt met Van der Velden zal al snel merken hoe groot de honger is naar elke innovatie, naar de nieuwste toepassingen en naar vernuftige technieken. Dat geldt voor u als particuliere klant maar ook zeker voor onze zakelijke klanten.

Website laten maken- Van der Velden uit Best - Reclame- en Internetbureau Steenstra

Website laten maken Best

Ook actief als Installateur (in de regio Best – Eindhoven) en toe aan een nieuwe website die aansluit bij jouw huisstijl? Gewoon door een reclame- en internetbureau die alles uit handen kan nemen. Van logo en huisstijl, autobelettering tot een doeltreffende website, internet marketing en zoekmachine optimalisatie.

Liever geen templates maar een maatwerk design met een WordPress CMS systeem? Ons team maakt de mooiste website die ook nog eens betaalbaar is. Wij zijn een fullservice reclame-en internetbureau uit Someren. We transformeren bedrijven om het maximale uit zich te halen door een perfecte combinatie te bedenken van online en offline reclame. Wij hebben een een enorme drive maar wij staan met beide beentjes op de grond!

Het is nu de tijd om je bedrijf op de kaart te zetten! Juist nu! Twijfel niet en maak vrijblijvend een afspraak.

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl