Werken-bij website voor
Maurice Kassenbouw

Maurice Kassenbouw realiseert totaalprojecten uit alle segmenten van de tuinbouwsector over de gehele wereld. Op nuchtere en doortastende wijze helpen zij telers aan een gezonde en efficiënte manier van telen. De ‘kenners’ en ‘kunners’ zetten zich wereldwijd in om dit gezamenlijk doel na te streven. Door zoveel mogelijk kennis en kunde in huis te halen heeft Maurice Kassenbouw een nieuwe werken-bij website laten maken!

Werken-bij Website maken - Maurice Kassenbouw - Steenstra Media Internetbureau Someren

Een professionele en stabiele werken-bij site laat je bouwen door Steenstra Media

Al onze werken-bij websites zijn gebouwd in WordPress. Zo heb je alle flexibiliteit die je nodig hebt voor het beheren van de werken-bij website en plaatsen van vacatures. Daarnaast zijn onze werken-bij websites volledig responsive (mobiel vriendelijk) en volledig afgestemd op jouw huisstijl en doelgroep. Alle inzendingen zijn gemakkelijk te bekijken en er kunnen rapportages worden uitgedraaid.

Een werken-bij website met een persoonlijke toch

Werknemers zijn vandaag de dag schaars (aanbod is enorm) en de zoektocht is daarom intensief! Als organisatie is het van cruciaal belang dat je bedrijf door blijft draaien met de juiste mensen en dat je de mogelijkheid hebt om te groeien. Maar hoe? Juist daarom is het goed om te investeren in een werken-bij website. Laat medewerkers aan het woord en laat aan potentiële medewerkers zien hoe je bedrijf eruit ziet. Een eigen werken-bij website helpt daar enorm bij! Met een werken-bij website bouw je een eigen platform met vacatures en informatie over jouw bedrijf.

Zorg dat solliciteren makkelijk is

Zorg ervoor dat solliciteren makkelijk is. Over het algemeen zijn bezoekers van website snel afgeleid. Je wil kandidaten daarom zo snel en zo eenvoudig mogelijk maken laten solliciteren. Zorg daarom ook nooit voor een verplichte CV upload, wie heeft er nou een CV op zijn telefoon staan? Voorkom vacatureteksten waarin alleen al jouw eisen staan, 8 keer te moeten doorklikken om contact op te kunnen nemen of ellenlange sollicitatieformulieren invullen. Men neemt al de moeite om naar je website te gaan en overwegen hier om contact op te nemen ivm hun nieuwe baan. Dat is natuurlijk ook niet niks!