Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Een doordacht website ontwerp als fundering

Het lay-out van de website is het online visitekaartje van de webpagina. Binnen enkele seconden heeft een bezoeker zijn ervaring gereed. Door een professionele maatwerk website (dus géén thema website) of webshop te laten maken zet jij op een effectieve wijze jouw onderneming op de kaart. Het kan ook zo zijn dat we geen nieuwe website hoeven te maken maar dat de website een flinke opfrisbeurt nodig heeft. In beide gevallen (nieuwe website of redesign van een website) kun je de website bij Steenstra Media laten maken. Een goed geoptimaliseerde website beantwoordt direct de zoekvraag van een bezoeker en daarom is juist de combinatie tussen websitetechniek en het website ontwerp enorm belangrijk. Dat is precies wat we doen en dat vanuit het de gemeente Someren.

Ons team van specialisten (front- en backend programmeurs, tekstschrijvers en SEO en SEA online marketeers) hebben al geruime tijd ervaring. Sinds 2007 zetten wij ons in voor regionale opdrachtgevers in de omgeving: Asten, Someren en Deurne. Door de juiste, doordachte aanpak kunt je bij Steenstra Media uw website laten maken tegen eerlijke prijzen. Wij maken kwalitatief hoogstaande websites (altijd geheel responsive) voor online succes!

website-wordpress-maken-vinken-caravans-asten-reclamebureau-def1

Webdesign bureau: succesvolle website laten bouwen

Wanneer je een website laat bouwen door Reclame-en Internetbureau Steenstra Media, laat je altijd een succesvolle website bouwen. Een website is er namelijk voor dat je bedrijfsidentiteit klopt met de uitstraling die je wilt als bedrijf voeren (corporate identity). Daarnaast moet de website ook fungeren als extra verkoopkanaal. Voor een webshop is dit makkelijk te meten want daar worden producten verkocht en het geld staat direct op je rekening. Maar bij een website is het ook zaak om bezoekers iets te laten doen, een zogeheten “conversie” behalen. Een conversie kan zijn bellen, contactformulier invullen of een offerte aanvraag doen. Maar een conversie kan ook zijn dat men een brochure aanvraagt een berekeningsmodule invult of een nieuwsbrief aanmelding doet.

Website laten maken inclusief online vindbaar

De reden voor het maken van een website kan dus verschillend zijn. Een website kan verouderd zijn (na 3 á 4 jaar is een website verouderd, na 5 jaar is de website echt aan vervanging toe) waardoor er een nieuwe website gemaakt moet worden maar het kan ook zo zijn dat je van website overstapt naar een webshop. Maar het kan ook zo zijn dat het huidige webdesign niet meer past bij de uitstraling van het bedrijf.

Een professioneel webdesign laten bouwen zorgt voor meer conversie (door middel van onze UX webdesign experts). Maar hiervoor heb je wel meer bezoekers nodig. Naast het ontwikkelen van websites hebben wij de expertise in huis om ervoor te zorgen dat je beter wordt gevonden. Verschillenden middelen worden ingezet om te zorgen dat je constante stroom hebt aan relevante bezoekers. Bezoekers die ook echt opzoek zijn naar jouw dienst of product.

Website beheer en updates in één

Wanneer je ervoor kiest om je website beheer uit te besteden dan kunnen wij ervoor zorgen dat er meer gerichte bezoekers naar je website komen, de website altijd up-to-date is met het laatste nieuws of opgeleverd projecten én dat de website geüpdatet is met de laatste WordPress versies en plugins. Neem contact op met één van onze professionals voor een vrijblijvend gesprek!

Gerealiseerde websites

Neem eens een kijkje in ons portfolio “Wall of Fame”. Daar staan website projecten die we graag met je delen. Alle websites zijn ontworpen en geproduceerd in nauw overleg met de opdrachtgevers in de regio Asten en Someren. Wij gaan voor 100% tevreden klanten. Niet voor niet dat klanten ons beoordelen met een 4,9 van de 5,0. Reviews om trots op te zijn!

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl