Bouwmarketing en sterk in Techniek en productie

Bij Steenstra Media Reclamebureau begrijpen we dat de marketingbehoeften van bouwbedrijven, productiebedrijven en bedrijven in de techniek uniek zijn. Een doordachte marketingstrategie voor uw bedrijf draait om het doeltreffend ‘vertellen van het verhaal’ aan uw doelgroep. Wij erkennen dat timing, context en content essentieel zijn in dit proces, en we zetten ze samen met u centraal tijdens een brainstormsessie, waarbij we bouwen op uw missie en visie.

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf op het juiste moment en bij de juiste doelgroep opvalt, maken we gebruik van geavanceerde online onderzoekstechnieken. Een integraal onderdeel van onze marketingbenadering is het regelmatig belichten van uw projecten. We realiseren dit met aantrekkelijke en gevarieerde content, waarbij we streven naar zo authentiek mogelijke beelden. Hiermee wordt niet alleen uw kennis en vakmanschap bevestigd, maar onderscheidt u zich ook, terwijl uw zichtbaarheid en vindbaarheid zowel online als offline verbeteren. Het resultaat? Meer bezoekers, vergrote bekendheid en een breder merkimago voor uw bedrijf.

 

Content is een krachtig marketinginstrument

In de wereld van bouw, techniek en productie is aantrekkelijke online content het essentiële gereedschap dat het verschil maakt. Of het nu gaat om doordachte teksten, boeiende video’s of professionele fotografie, bij Steenstra Media erkennen we dat dit de kern vormt van effectieve marketing in deze sector. In een tijd waarin klanten selectief zijn en enkel tijd besteden aan relevante content, hebben lukrake reclameboodschappen hun impact verloren. Klanten (en potentiele medewerkers) gaan actief op zoek naar informatie, waarbij ze vertrouwen op zoekmachines en sociale media zoals Google, YouTube, Facebook, LinkedIn en Instagram.

Plan, concept en marketingproduct

We leveren een plan, een concept of een concreet marketingproduct. Op maat zetten wij alle mogelijke middelen in, een online marketing campagne, social media campagne, een advertentie campagnes. Of we maken een brochure, een maatwerk website, toffe relatiegeschenken of een opvallende banner. Wij houden van aanpakken en behalen hiermee doeltreffende resultaten!