Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

De eindeloze mogelijkheden met Edumar Metaalbewerking

Edumar Metaalbewerking is sinds jaar en dag het meest bekende metaalbewerkingsbedrijf uit Someren. De twee broers Eduard en Marius Wijlaars uit Someren maakten in 1995 een sprong in het diepe en gingen van start met een eigen bedrijf ‘Edumar Metaalbewerking’.

Edumar Metaalbewerking - Steenstra Media Internetbureau Someren

“Steenstra Media is een bureau dat pro-actief werkt en zoekt naar creatieve oplossingen”

De uitdaging

Het doel is om een website te creëren die hetzelfde vertrouwen kan bieden als de werknemers van Edumar dit kunnen doen voor hun klanten. De website dient rust en vertrouwen uit te stralen en moet eenvoudig te navigeren zijn.

Website Edumar Metaalbewerking Someren

Modern, toekomstgericht en een speciale ingang voor potentiele medewerkers van Edumar Metaalbewerking. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat deze website ook goed vindbaar is, zodat als mensen op relevante termen zoeken ze ook direct de website van Edumar Metaalbewerking zullen vinden. Ook voor het werven van personeel is een nieuwe website van groot belang.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl