Het gebeurt bij BurgGolf
100% sfeer
100% gastvrijheid
100% service

Een ontspannen en luchtige ervaring waarbij de tijd voorbij vliegt. Met de nieuwe pijlers van BurgGolf als belangrijkste speerpunten, heeft Steenstra Media een nieuwe identiteit mogen uitwerken. Een nieuwe identiteit tot in de puntjes uitgewerkt. Offline en online. Een nieuw leden inlog systeem voor ultieme gebruikersgemak.

Uitnodigend, vrolijk en vol zelfvertrouwen

Ook het herkenbare logo met de ‘ijsvogel’ hebben we een grondige restyle gegeven. Het is nu niet alleen uitgevoerd in heldere en uitnodigende kleuren, de ijsvogel heeft ook zijn borst vol zelfvertrouwen vooruit gestoken!

Fris en toegankelijk. BurgGolf is er voor iedereen

De golfbanen van BurgGolf zijn er voor iedereen. Iedereen moet zich hier thuis voelen en gewoon een fijne tijd kunnen beleven. In de nieuwe website wordt deze visie verbeeldt. Luchtig, licht en met een overzichtelijke navigatie. Duidelijk, fris, modern en nét even iets anders. Tot in de puntjes uitgewerkt op mobiel, tablet en desktop. Een website waarop iedereen zich op alle devices net zo snel thuis voelt als op een van de zes golfbanen van BurgGolf!

Samen werken aan de nieuwe stijl

BurgGolf opnieuw op de Nederlandse kaart zetten voor hun belangrijkste doelgroepen. Leden en niet-leden van BurgGolf én potentiële nieuwe collega’s. We hebben de nieuwe maatwerk website in WordPress gebouwd met het oog op de toekomst.

Daarnaast creëerden we social media campagnes die aansluiten bij de nieuwe identiteit en maken we een verdiepingsslag in SEO. Uiteraard blijven we alert en voeren we constante verbeteringen en optimalisaties aan de website uit.

(Online) zichtbaarheid realiseren bij doelgroep

In de oriëntatiefase van een golfer is het van belang dat BurgGolf op zo veel mogelijk plekken getoond wordt bij de populatie. Dit geldt voor golfers die een training willen volgen, maar ook bij golfers die een golf lidmaatschap willen afsluiten of een Greenfee willen boeken.

Targeting, Google Display en Active Campaign

Bij BurgGolf zetten we in op targeting in Facebook/ Instagram, het Google Display netwerk en actief gebruik in Active Campaign met e-mail automations. Ook met dynamische remarketing zetten we in op een hoog rendement.

Gegroeid naar grootste golfbanen club van Nederland

De afgelopen jaren heeft BurgGolf zich gepositioneerd tot marktleider in Nederland. Jaarlijks genieten duizenden golfers van de prachtige golfbanen van BurgGolf. Een nieuwe website een inlog platform (mijn.burggolf) met diverse maatwerk oplossingen zijn ontwikkeld door Steenstra Media en haar partners.

Koppeling met API’s

Informatie verplaatsen van A naar B? en andersom. Boekhouding automatiseren middels de custom made online koppeling met API’s voor kassasysteem, IntoGolf en Exact Synergy.