Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Het gebeurt bij BurgGolf
100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service

Een ontspannen en luchtige ervaring waarbij de tijd voorbij vliegt. Met de nieuwe pijlers van BurgGolf als belangrijkste speerpunten, heeft Steenstra Media een nieuwe identiteit mogen uitwerken. Een nieuw logo en een nieuwe website ondersteunen de toekomstvisie van BurgGolf.

Nieuw, fris en toegankelijk. BurgGolf is er voor iedereen en straalt dat nu ook uit

De golfbanen van BurgGolf zijn er voor iedereen. Iedereen moet zich hier thuis voelen en gewoon een fijne tijd kunnen beleven. In de nieuwe website wordt deze visie verbeeldt. Luchtig, licht en met een overzichtelijke navigatie. Duidelijk, fris, modern en nét even iets anders. Tot in de puntjes uitgewerkt op mobiel, tablet en desktop. Een website waarop iedereen zich op alle devices net zo snel thuis voelt als op een van de zes golfbanen van BurgGolf!

Uitnodigend, vrolijk en vol zelfvertrouwen

Ook het herkenbare logo met de ‘ijsvogel’ hebben we een grondige restyle gegeven. Het is nu niet alleen uitgevoerd in heldere en uitnodigende kleuren, de ijsvogel heeft ook zijn borst vol zelfvertrouwen vooruit gestoken!

Samen werken aan het uitwerken van de nieuwe stijl

BurgGolf opnieuw op de Nederlandse kaart zetten voor hun belangrijkste doelgroepen. Leden en niet-leden van BurgGolf én potentiële nieuwe collega’s. We hebben de nieuwe maatwerk website in WordPress gebouwd met het oog op de toekomst.

Daarnaast creëerden we social media campagnes die aansluiten bij de nieuwe identiteit en maken we een verdiepingsslag in SEO. Uiteraard blijven we alert en voeren we constante verbeteringen en optimalisaties aan de website uit.

Werken aan groei

Een nieuwe website met diverse koppelingen voor optimaal gebruikersgemak. De komende periode wordt er op veel fronten doorontwikkeld! Er staat nog veel te gebeuren bij BurgGolf.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl