Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Een écht familiebedrijf met een rijke historie, gelegen aan De Lichtmis.
Hét mobiliteitscentrum voor de regio Zwolle en Meppel

Autobedrijf Korterink is een familiebedrijf dat al ruim 55 jaar actief is in de autobranche. Aan deze rijke historie heeft het bedrijf vandaag de dag zijn reputatie te danken als betrokken en betrouwbaar mobiliteitscentrum voor de regio Zwolle, Meppel en Staphorst. Korterink is officieel Suzuki-dealer en servicedealer voor de merken ŠKODA, Toyota en Ford.

 

Website maken voor Autobedrijf Korterink - Steenstra Media Internetbureau Someren

Een innovatieve website voor de automotive industrie in het hart van De Lichtmis.
Het mobiliteitscentrum voor klanten uit de regio Zwolle en Meppel

Na een uitgebreid pitch-traject heeft Autobedrijf Korterink gekozen voor Steenstra Media voor de volledige (her)positionering en branding van de online identiteit van het mobiliteitscentrum. Steenstra Media ontwikkelde in nauwe samenwerking met K8 Communicatie en Autobedrijf Korterink een krachtige en doeltreffende website die het innovatieve karakter uitstraalt.

Al generaties stroomt het automotive bloed door de aderen van de familie

In 1967 startte Henk Korterink in een piepklein schuurtje in Rouveen met de verkoop van gebruikte auto’s. Vandaag de dag is Autobedrijf Korterink een groot autobedrijf die naam heeft gemaakt. Ze zijn niet voor niets een van de grootse occasion autobedrijven uit de regio Zwolle.

Verfrissende en professionele website

Wie spreken we aan? Wie is de doelgroep? En welke boodschap wil Korterink uitdragen? Het begint met de juiste strategie. Vanuit de positionering ontwikkelden we een nieuwe visuele identiteit en vertaalden we deze in een prachtig nieuwe website. De WordPress website draait volledig op onze maatwerk koppeling Wheelerdelta(autodata) en is in onze ogen een voorbeeld voor veel autobedrijven om de occasions te presenteren.

Technisch sterke website

De maatwerk koppeling met de plugin Voorraad Online handelt een aanbod van Korterink af. Circa 150 voertuigen worden realtime geleverd en door geplaatst op de website. Verder beschikt de site over een maatwerk lease calculator, om de bezoeker direct inzicht te geven in eventuele financial lease mogelijkheden.

Doorlopende SEO werkzaamheden

Tijdens de doorlopende SEO-werkzaamheden houden we de posities nauwlettend in de gaten. Zien we dat een gewenste positie is behaald? Dan verleggen we de focus naar een ander gebied. Zo rankt Autobedrijf Korterink al op veel mooie posities.

Linkbuilding voor autobedrijf

Om de organische zoekresultaten te verbeteren onderhouden wij ook het linkbuilden. Dit maandelijks doorlopend linkbuilden draagt bij aan het succes en valt binnen onze SEO-werkzaamheden. Links sturen we in goede verhoudingen naar de homepage en soms verleggen we onze focus op bepaalde belangrijke pagina’s in de website. Door de focus te verleggen behalen ook andere pagina’s in de website goede posities.

De nieuwe website van Korterink is een voorbeeld van een goede samenwerking met de klant en K8-Communicatie. Dit komt mede door de transparante werkwijze en goede communicatie. Dankzij deze samenwerking hebben we samen een verfrissend, strak en professioneel design kunnen ontwikkelen waarin de belangrijkste informatie zichtbaar én vindbaar is. Uiteindelijk is het een project waar zowel de klant als Steenstra media erg trots op zijn.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl