Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Escape The Ordinary
ETO Automotive Maarn

Als echte autoliefhebber begrijpt ETO Automotive de liefde voor een auto als geen ander. Het verzorgen, verfraaien van een auto en een doorlopende collectie van auto’s die men misschien niet nodig heeft, maar wel graag wil hebben.

De wens van de klant is om de uitstraling van ETO Automotive neer te zetten als exclusief autobedrijf. Dit houdt in dat het design van de website/ webshop exclusief gemaakt moest worden met de kleuren zwart en goud als primaire kleuren. De onderliggende techniek is gebouwd middels de nieuwste technieken gekoppeld met Wheelerdelta + WooCommerce.

Auto website laten maken - ETO Automotive door Steenstra Media Internetbureau Someren

“Na een brainstormsessie is er een nieuwe strategie in kaart gebracht.”

Na een brainstormsessie is een nieuwe strategie in kaart gebracht. Op basis daarvan hebben we een nieuwe visuele identiteit ontworpen met een doorvertaling naar een nieuwe webshop. Zowel het uitlezen van de occasions via Wheelerdelta (Autodata) als het koppelen van Mollie bij de WooCommerce webshop zijn beide gerealiseerd in deze prachtige exclusieve auto website.

Webshop ETO Automotive

We hebben een webshop ontwikkeld die qua design en beleving goed past bij het gewenste merkimago van deze nieuwe generatie auto liefhebbers. Escape the ordinary met exclusief automateriaal om een auto te tunen.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl