Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Handgemaakte meubelen
van Hal52 Interieur. Stijlvol,
tijdloos en kwalitatief hoogwaardig

Lars Robben van Hal52 Interieur maakt sinds 2008 maatwerk meubels voor particulier en zakelijke klanten. Lars is een creatieve ondernemer met passie voor interieur. Vol energie en creativiteit zorgt hij er voor dat alle meubels (in eigen beheer) gemaakt worden. Dit begint al bij het uitzoeken van alleen het beste eiken, en gaat door tot het lassen van de stalen frame’s. Door dit unieke concept zijn de mogelijkheden eindeloos.

De nieuwe identiteit (logo en website) van Hal52 Interieur past naadloos aan bij de visie.  Dit houdt in dat het design van de website/ webshop exclusief gemaakt moest worden met de huisstijlkleuren. De onderliggende techniek is gebouwd op WordPress middels de nieuwste technieken en gekoppeld met WooCommerce.

Eettafel en stalen deuren ontwerp website maken - Steenstra Media Internetbureau Someren

Samen je merk versterken,
dat is wat we doen!

Ons doel is altijd om samen met de klant het merk te versterken. De combinatie van een doeltreffend design samen met slimme tactiek en techniek. Dat een website bezocht wordt is natuurlijk gaaf, maar je wilt natuurlijk ook graag dat bezoekers een actie uitvoeren.

We stellen samen doelen op en houden deze in ons achterhoofd tijdens het realiseren van de website. Samen zorgen we ervoor dat jouw website ook écht scoort.

Webshop wandpanelen & wijnpalen

Ook prachtige weergave van de mogelijkheden van stalen deuren. Maar ook een aparte weergave voor het online bestellen van stalen wijnpalen en houten wandpanelen is mogelijk in de maatwerk webshop. Handgemaakt in Someren.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl