Inox Master voor RVS bedrijfsinrichting en technische onderdelen

Roestvrij staal is een veelzijdig materiaal dat in diverse industrieën wordt gebruikt vanwege zijn duurzaamheid, corrosiebestendigheid en aantrekkingskracht. Een krachtig nieuw logo en identiteit met maatwerk webshop hebben we gerealiseerd voor Inox Master.

De webshop van Inox Master heeft een maatwerk API-koppeling met ERP-systeem: Plan-de CAMpagne. Plan-de-CAMpagne (ontworpen en gebouwd voor de maakindustrie en gerelateerde bedrijven) is volledig geïntegreerd in de webshop. Dit resulteert in verbeterde processen, verhoogde betrouwbaarheid van leveringen en tijdsbesparing.

Webshop InoxMaster - Steenstra Media Reclame en Internetbureau

Webshop met API-koppeling Plan-de-CAMpagne

Een maatwerk API-koppeling met ERP-systeem: Plan-de CAMpagne is geïntegreerd in de webshop. Alle bestellingen worden direct in het ERP-systeem geschoten en de betaling wordt online gedaan. Dit resulteert in verbeterde processen en verhoogde omzet. Mede door de goede samenwerking tussen Sleegers software, Code 54 en Steenstra Media heeft Inox Master een succesvolle integratie van het ERP-systeem.

Het gehele traject liep naadloos op elkaar aan, en dat met één aanspreekpunt! Naast het maken van het logo en de webshop verzorgen we nu de gehele online marketing. We zijn bezig de webshop te voorzien van SEO-optimalisatie en later gaan we starten met de Google Ads en Google Shopping.