Met een stevige corporate identity, een nieuwe website, krachtige signing en een passende visual op het pand is Promop klaar om haar potentie waar te maken.

Wilt u ook genieten van een schone en hygiënische omgeving, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft? Dit toonaangevend schoonmaakbedrijf werkt metname in de industriële en horeca branche. De kracht van Promop ligt namelijk in de specialistische reiniging. De vraag naar hoge kwaliteit schoonmaak wordt door middel van dit prachtige merk/ identiteit beantwoord. De toekomst is Promop.

Met een stevige corporate identity, een nieuwe website, krachtige signing en een passende visual op het pand is Promop klaar om haar potentie waar te maken.

Branding en identiteit

Een effectieve branding kan leiden tot verschillende voordelen voor het schoonmaakbedrijf, zoals het vergroten van de merkbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten, het bevorderen van klantenbinding maar het allerbelangrijkste is professionaliteit. Het Logo-ontwerp is een cruciaal onderdeel van de branding. Het logo/ beeldmerk dat we grafisch hebben ontworpen is het symbool dat de essentie van een merk samenvat en vertegenwoordigt.

Website en uniek webdesign

Bij Steenstra Media gaat het verder dan alleen het maken van een website. Wij helpen bij het neerzetten van een merk. Naast een geweldig design maken hebben wij de nieuwe website voorzien van een strategisch plan. Hierdoor hebben we een goede basis gezet voor meer bezoekers, hogere conversie en scoort Promop op relevante zoekwoorden! De combinatie van online marketing met design heeft Promop al veel nieuwe leads opgeleverd.