Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Website-en logo restyle Brogo Garagedeuren Someren Asten- Steenstra Media

Achter slot & grendel

We hebben weer een mooi project mogen opleveren. Een vernieuwd logo voor Brogo Garagedeuren en een nieuw bijpassend logo voor Brogo Bedrijfsdeuren. Naast de nieuwe identiteit ook 2 compleet nieuwe websites voor deze kwaliteitsbedrijven. Al jaren klant bij Steenstra Media! En daar doen wij het voor!

Bekijk website Brogo Garagedeuren

Website laten maken in Someren, Asten?

Geen een bedrijf is hetzelfde! Daarom maken wij de website volledig maatwerk! Op zoek naar een website die past bij de beleving en ambitie van jouw bedrijf? Of je nu een kleine zelfstandige bent of een MKB bedrijf.  Steenstra Media maakt creatieve, effectieve en doordachte websites. We focussen ons op wat belangrijk is voor uw doelgroep.

Wij doen ook in reclame, maar dan anders!

Benieuwd wát we anders doen? Maak dan snel een afspraak en ervaar het zelf! Het is prettig als er een expert meedenkt en de totale reclame uit handen kan nemen. Denk eens aan Steenstra Media, wedden dat wij jouw bedrijf een boost kunnen geven! Zorgen voor een optimaal bereik en maximaal rendement! Wij gaan geen uitdaging uit de weg… Interesse? Stuur ons een berichtje of bel: 06-144411812

Geef jij de voorzet?

Kop ik 'm in!

We maken graag tijd voor jou!

Ties Steenstra

06 144 11 812 of stuur een e-mail

Ties Steenstra | Eigenaar Steenstra Media