Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Website en logo-Koetjes en Kalfjes Kinderopvang Steenstra-Media

Kinderopvang Someren

Heb jij de nieuwe website al gezien van Kinderopvang Someren Koetjes en Kalfjes? Fantastisch mooi te zien hoe Sanne en Marlou dit mooie avontuur beleven. En natuurlijk geweldig dat wij hier een Steentje aan bij mogen dragen. “We willen een logo dat bij ons past en de website moet anders dan standaard, maar we weten niet hoe precies” Nou daar weten wij wel raad mee Sanne en Marlou!

In september 2020 opent agrarische kinderopvang Koetjes & Kalfjes haar deuren. De kinderopvang is gevestigd aan de Ruiter 1a in Someren op een boerderij met melkkoeien! Het resultaat mag er zijn! En dames, heel veel succes!

Bekijk website Koetjes & Kalfjes

Website laten maken in regio Someren, Asten?

Geen een bedrijf is hetzelfde! Daarom maken wij de website volledig maatwerk! Opzoek naar een website die past bij de beleving en ambitie van jouw bedrijf? Of je nu een kleine zelfstandige bent of een MKB bedrijf.  Steenstra Media maakt creatieve, effectieve en doordachte websites. We focussen ons op wat belangrijk is voor uw doelgroep.

Wij doen ook in reclame, maar dan anders!

Benieuwd wát we anders doen? Maak dan snel een afspraak en ervaar het zelf! Het is prettig als er een expert meedenkt en de totale reclame uit handen kan nemen. Denk eens aan Steenstra Media, wedden dat wij jouw bedrijf een boost kunnen geven! Zorgen voor een optimaal bereik en maximaal rendement! Wij gaan geen uitdaging uit de weg… Interesse? Stuur ons een berichtje of bel: 06-144411812

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl