Bijzonder overnachten

Alle informatie over de prachtige pipowagen camping, de pipowagens, kamperen en de faciliteiten in een nieuw jasje. Volledig responsive design en gemakkelijk in beheer. De vakantie voorpret kan beginnen! Online uw pipowagen boeken? Géén probleem want er zit een real-time koppeling in met uwboeking.

De nieuwe website van Pipowagen Camping

De vorige website was niet geoptimaliseerd voor telefoon en tablet waardoor er conversie ging verloren. Door de nieuwe aanpak en usability is dat probleem verholpen! Design dat drie jaar geleden positieve reacties opriep kan vandaag de dag leiden tot irritaties en conversie verlaging. Zowel het design van de website als de techniek van de website zijn grondig aangepakt!

Bekijk website Pipowagen Camping

Website-PipowagenCamping-Someren-Steenstra-Media
Nieuwe camping website maken - Pipowagen Camping Steenstra Media

Reclame-en internetbureau in Someren

Naast het maken van de website hebben wij ook mogen verzorgen: gevelreclame, platte grond & de brochure van de camping.  Wij zijn het Reclame-& Internetbureau in Someren en maken alle reclame-uitingen in eigen huis.

Koppeling met: uwboeking.com

Uwboeking.com is een reserveringssysteem speciaal voor de recreatiebranche. Heeft u een camping, vakantiepark of Bed & Breakfast en wilt u een maatwerk website met een live koppeling met uwboeking.com? Heeft u een brandende vraag over uw mogelijkheden? Bel ons gerust, we maken graag tijd voor u!

Camping website laten maken? 

Ben je ook opzoek naar een Internetbureau in Someren die uw campingwebsite kan maken? Steenstra Media zet bedrijven in de onlinemarkt (en op de kaart) en dat doen we voor veel mooie bedrijven in de regio en in een diversiteit aan branches.

Zorgen voor een optimaal bereik en maximaal rendement! Wij gaan geen uitdaging uit de weg...

Dus kom maar op 😃💪

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap