Vertrouwd in een nieuw jasje

Al eerder mochten wij de website maken voor Karin, Cees en Wil-jan Velings. Maar ook De Platte Vonder wil op het gebied van online communicatie vooruitstrevend zijn. Enkele maanden geleden mochten we daadwerkelijk aan de slag! Na een doordacht concept en plan van aanpak zijn we gestart met het ontwerp van de website. Het resultaat mag er zijn! Vertrouwd in een nieuw jasje dat zorgt dat je je direct op je gemak voelt.

Zowel het design van de website als de techniek van de website worden in eigen huis gemaakt. Iedereen binnen het team van Steenstra is bij deze mooie opdracht betrokken. Ties voor het design en de communicatie. Ted voor de techniek. Tim voor de SEO (en de HTaccess... haha) en Luuk voor de technische SEO.

Bekijk website van De Platte Vonder

PlatteVonder-Someren-nieuwe-website-wordpress-Steenstra-Media-Someren
website-maken-someren-platte-vonder-internetbureau-reclame-someren-asten

Communicatie & realisatie

Wij maken alle communicatie uitingen die nodig zijn! Van Abri bushokjes en De Platte Vonder Courant tot online betalingssystemen, website en online-marketing activiteiten (SEO-optimalisatie). Wij zijn het all-in reclame-& internetbureau en werken online en offline in eigen (t)huis.  Steenstra Media heeft alle ingrediënten in huis voor goed doordachte en originele realisatie. Wij hebben Partycentrum De Platte Vonder een nieuw gezicht gegeven. Het is een feest om voor en met De Platte Vonder te werken!

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap