Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

WooCommerce webshop De Tentenboer met koppeling verhuur software Rentman

 

De Tentenboer is gestart in 2013 als verhuurder van tenten en toebehoor voor verjaardags- en communiefeestjes. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalaanbieder van kwalitatief hoogwaardige tenten, tentbenodigdheden, springkussens en attracties, glaswerk en servies en funfood. Dankzij het bijzonder uitgebreide assortiment maakt De Tentenboer van elk feest of evenement gegarandeerd een succes!

Een nieuwe identiteit voor De Tentenboer uit Nuth. Een logo én website die naadloos op elkaar aansluiten en waar heel Limburg niet meer omheen kan.

Webshop Woocommerce laten maken - koppeling rentman - De Tentenboer Nuth - Steenstra Media Reclame-en Internetbureau

Een nieuwe WordPress website met focus op UX webdesign voor desktop- en mobiele weergave

Structuur en simplicity van een website zijn de kernwaarden:

  • Logische structuur in de menu’s
  • Breng binnen de structuur hiërarchie aan (hoofdcategorie en subcategorie)
  • Een heldere, ruim opgezette website (responsive) is tijdloos
  • Optimaliseer met pagespeed

WordPress website met Rentman verhuursoftware

Verhuursoftware voor evenementensector

Rentman is een verhuuroplossing die AV & evenementverhuurders productief laat werken. Van one-man shows tot grote productiebedrijven, tienduizenden eventprofessionals gebruiken Rentman Verhuursoftware voor projectplanning. Ook de Tentenboer is overgestapt naar Rentman om het gehele assortiment overzichtelijk in de website te krijgen. Alle producten kunnen worden besteld (met verhuurperiode) om vervolgens de offerte te versturen.

De koppeling met WordPress zorgt ervoor dat de offerte direct in Rentman verschijnt. Een druk op de knop en de offerte is omgezet naar een order (met automatische e-mailopvolging).

Steenstra Media voor het totaalconcept

Het totaalconcept van Steenstra Media was dé oplossing voor De Tentenboer. Een bureau dat zowel online als offline alle kennis in huis heeft. Het is dus niet alleen het laten ontwerpen van een logo of het laten maken van een nieuwe website, het gaat veel verder dan dat. Als verhuurbedrijf wil je georganiseerd te werk gaan en als sparringpartner hebben we Rentman geadviseerd. Daarnaast maken we gebruik van ons krachtig netwerk zoals: copywriter, beletteraar en wordt drukwerk geleverd. Gewoon één contactpersoon, één bedrijf voor alle soorten van reclame!

Het totale concept zorgt ervoor dat De Tentenboer met het ruime verhuur assortiment kunnen zorgen voor een passende oplossing bij elke gelegenheid voor nieuwe en bestaande klanten in regio Limburg en Brabant. Om ervoor te zorgen dat De Tentenboer meer bezoekers naar de website krijgt zijn we het SEO traject gestart. Gefundeerde inventarisatie van zoekwoorden en bekijken waar de concurrentie faalt. Na het opzetten van een 0-meting (ons vertrekpunt) bouwen we de autoriteit op van het domein. Opbouwen van populaire backlinks en maken van landingspagina’s.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl