Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

WordPress webshop inclusief WooCommerce

Bij UwDeur.nl hebben ze een ze grote collectie binnendeuren van de diverse topmerken. Om deze overzichtelijk te laten zien in de webshop was een redesign van de webshop nodig. Niet alleen de conversie van een webshop is belangrijk, het oog wil ook wat!

Een nieuwe binnendeur is nog eenvoudiger te bestellen op de nieuwe webshop. Kies een deur, kies een afmeting en plaats het product in de winkelwagen.

Door gebruik te maken van aanbevolen combinaties (cross- en upselling) is de orderwaarde flink gestegen. Met cross-selling proberen we producten te verkopen die gerelateerd zijn aan het product dat een klant wil aankopen.

 

Webshop Woocommerce laten maken - Uwdeur Steenstra Media Reclame- en Internetbureau

Gegroeid naar een van de grootste deuren aanbieders in Nederland

Het recept van de continue groei in de afgelopen jaren is eigenlijk heel gemakkelijk: testen, optimaliseren en verbeteren. Zowel de front-end (dus voor de online bezoeker) als de back-end moeten continu worden bijgehouden. Al sinds de oprichting van uwdeur.nl werken we intensief samen met de klant.

Voor zowel de organisatie, de uitstraling, het aanbod als de kwaliteit van de dienstverlening moest er een professionaliseringsslag gemaakt worden.

  • Omzetgroei van 35%
  • Top posities in organische resultaten
  • 20% meer brochure aanvragen
  • 45% meer afspraken in de showroom

Onze rol als partner is daarin pro-actief sturen en advies geven. Wil je ook slim inspelen op de behoefte van de doelgroep en wordt het tijd om écht online resultaat te behalen. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Specifieke aandacht voor UX. Focus op conversie

Wij weten als geen ander dat een webshop meer verkoop genereerd wanneer de webshop meer vertrouwen uitstraalt. Daarom is er speciaal aandacht besteed aan koppeling met review 5-sterrenspecialst én de voordelen (USP’s) om bij UwDeur te bestellen. Ook is er aandacht besteed aan het persoonlijke advies binnen uwdeur.

Gebruiksvriendelijkheid van de webshop en consistentie is uitermate belangrijk voor het succes van een webshop.

Gebruiksvriendelijk beheersysteem met import- en export module

Een gebruiksvriendelijk CMS systeem die door iedereen te beheren is. Door middel van een import- en export bestand (csv.file) zijn alle producten in de webshop gemakkelijk aan te passen. Per categorie kunnen producten worden geëxporteerd om vervolgens (prijs)wijzigingen door te voeren. De webshop is hierdoor altijd up-to-date!

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl