Bouw vertrouwd met DOBU

De nieuwe website van Bouwbedrijf DOBU staat online! De oude website voldeed niet meer aan de huidige standaarden.  Ook is het logo van DOBU gerestyled. Less = more! Door de fijne samenwerking tussen Steenstra en DOBU sluit de website volledig aan bij de toekomstvisie. Duurzaam bouwen aan uw toekomst!

Bekijk website Bouwbedrijf DOBU

Website-Bouwbedrijf-DOBU-Steenstra-Media
website-someren-bouwbedrijf-DOBU-SteenstraMedia

Ook een website laten maken?

Een professionele website start met een goed doordachte design aan de hand van een wireframe (bouwtekening van een website). Een huis bouw je namelijk ook niet zomaar uit het niet. Wij maken met veel enthausiasme een professionele website. Steenstra Media maakt creatieve, effectieve en doordachte websites. We focussen ons op wat belangrijk is voor uw doelgroep. We willen namelijk niet dat een bezoeker wordt afgeleid wordt door zaken die er niet toe doen.

Waarom je het bouwen van een website uitbesteedt aan Steenstra Media

Waarom een website laten bouwen (WordPress) door Steenstra. Het is een tijdrovende klus en misschien niet iets waar je heel goed in bent. Vaak ben je er veel tijd mee kwijt en als de website dan daadwerkelijk online staat denk je... mmm, is het dit nou? Je loopt tijdens het bouwen van een website tegen veel struikelblokken aan. Het is prettig als er een expert meedenkt en dit uit handen kan nemen. Denk eens aan Steenstra Media, wedden dat wij een onderscheidende website kunnen maken! Zorgen voor een optimaal bereik en maximaal rendement! Wij gaan geen uitdaging uit de weg... Interesse? Stuur ons een berichtje of bel: 06-144411812

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap