Altijd de juiste zorg!

De website van Medi-Bakhuizen hebben wij compleet vernieuwd. Nieuw fris design waarbij hebben wij rekening hebben gehouden met de doelgroep van Medi-Bakhuizen. Namelijk de ZZP'er en de Zorginstelling. Of je nu als zelfstandig zorgverlener aan de slag wilt bij een zorginstelling of juist op zoek bent naar gekwalificeerd personeel, Medi-Bakhuizen helpt je graag bij het vinden van een passende oplossing.

Bekijk website Medi-bakhuizen

Website-Medi-bakhuizen-Steenstra-Media
Medi-bakhuizen-reclamebureau-internetbureau-website-maken-steenstramedia

Actief in de zorg en een website laten maken? 

Een onderscheidende website start met een goed doordacht design. Wie is de doelgroep en wat verwacht de doelgroep van jou? Steenstra Media maakt creatieve, effectieve en doordachte websites. We focussen ons op wat belangrijk is voor uw doelgroep. We willen namelijk niet dat een bezoeker wordt afgeleid wordt door zaken die er niet toe doen.

Dat doen we door elementen primair of juist secundair te maken. We stellen ons de vraag of een element überhaupt toegevoegde waarde heeft. Kijk eens kritisch naar je eigen website. Is de website toe aan een nieuw design of moet de website opnieuw gebouwd worden bijvoorbeeld in WordPress?

Denk eens aan Steenstra Media, wedden dat wij een onderscheidende website kunnen maken! Zorgen voor een optimaal bereik en maximaal rendement! Wij gaan geen uitdaging uit de weg... Interesse? Stuur ons een berichtje of bel: 06-144411812

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap