Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Website-Hendrikx-Daksystemen-Someren-SteenstraMedia

Website Hendrikx Daksystemen

Wanneer je one page website hebt kan dit nadelige gevolgen hebben voor de vindbaarheid. Hendrikx Daksystemen wordt in Google niet goed gevonden en wij adviseerde daarom ook een website te laten maken bestaande uit meerdere pagina’s. Op een one page kan een bezoeker alleen maar scrollen en zijn er (los van interactieve elementen en Social Media) geen mogelijkheden tot interactie.

Website & SEO Someren

Het zorgen van nieuwe en verse content kan een boost geven in de Google resultaten. Het grote verschil met de vorige website is dat de content nu op verschillende pagina’s te vinden is. Dús Google heeft meer pagina’s om te indexeren. Wil je ook beter gevonden worden in Google en toe aan een nieuwe website? Ben je actief in gemeente Someren (Asten of Deurne) en wil je een op maat gemaakte website én uitstekende service! Maak een afspraak en ervaar de vele voordelen door samen te werken met Steenstra Media.

Bekijk website Hendrikx Daksystemen

Reclamebureau in Someren

Alles uit handen geven bij één partij! Dat kan bij Steenstra Media. Naast het verzorgen van print media hebben wij veel ervaring in het verzorgen van online media. Al heel veel bedrijven in Someren, Asten, Deurne en omgeving gingen u (vol tevredenheid) voor! Voor Hendrikx Daksystemen hebben we dus de website mogen verzorgen maar ook: wagenpark belettering, presentatiemappen en huisstijl bewaking Hendrikx Daksystemen.

Website laten maken?

Ben je ook opzoek naar een Internetbureau in Someren die je website kan maken? Steenstra Media zet bedrijven in de onlinemarkt (en op de kaart) en dat doen we voor veel mooie bedrijven in de regio en in een diversiteit aan branches. Zorgen voor een optimaal bereik en maximaal rendement! Wij gaan geen uitdaging uit de weg… Interesse? Stuur ons een berichtje of bel: 06-144411812

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl