Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Auto Website-maken-garage-van-uden-Steenstra-Media

WordPress met Wheelerdelta koppeling

Voor Garage van Uden in Den Dungen heeft Steenstra Media een nieuwe website ontwikkeld. Occasions worden real-time (en direct vindbaar) vanuit Wheelerdelta-Autodata getoond. Wijzigingen die worden aangebracht in Wheelerdelta worden direct verwerkt in de diverse autowebsites én de eigen website.

Bekijk website van Uden

Autogarage website Van Uden reclamebureau-internetbureau-website-maken-steenstramedia

Wheelerdelta/Autodata en WordPress

Autodata direct, realtime op je website in jouw eigen huisstijl? Wij maken alle communicatie uitingen die nodig zijn! Naast het professioneel bouwen van een maatwerk website verzorgen wij ook offline reclame-uitingen. Van Abri bushokjes, visitekaartjes tot geavanceerde online oplossingen. En daar houdt het nog niet op, want na oplevering van de website verzorgen wij SEO-optimalisatie. Desgewenst verzorgen wij maandelijks Update & onderhoud aan de website.

Website laten maken in WordPress met koppeling Autodata-Wheelerdelta?

Wij zijn het all-in reclame-& internetbureau en werken online en offline in eigen (t)huis.  Steenstra Media heeft alle ingrediënten in huis voor goed doordachte en originele autowebsite met wheelerdelta koppeling. Kennis maken?

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl