De gezelligste activiteiten op elke locatie. BOOM events (outdoor)

 

Bij BOOM events zijn ze sterk in het organiseren van activiteiten voor groepen en hebben daarvoor een aantal leuke groepsspellen ontwikkeld die op iedere gewenste locatie kunnen plaatsvinden. Inmiddels worden deze activiteiten dan ook geboekt in heel Nederland en zelfs in het buitenland! Middels een WordPress koppeling met Recras is iedere aanvraag ook daadwerkelijk ingeboekt! Lekker makkelijk toch 🙂

BOOM events zorgt graag voor een onvergetelijke dag, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan!

Website laten maken Someren - BOOM events - Reclame- en Internetbureau Steenstra

Maatwerk website met koppeling Recras reserveringssyteem

Om een zo’n goed mogelijk beeld te schetsen waarvoor ze staan is een eerste kennismaking van groot belang. Tijdens deze fase worden de wensen en behoefte besproken. De gemaakte web ontwerpen hebben we besproken met Marion & Bas. Na goedkeuring van de designs gaan we starten met de ontwikkeling. Op onze eigen ontwikkelomgeving gaan onze developers aan de slag! Het webdesign wordt één-op-één omgezet in HTML/ CSS, zodat design en opgeleverd werk exact hetzelfde is.

Een mooie toevoeging aan deze website is dat er een koppeling is gemaakt met Recras (Het complete administratie- en reserveringssysteem voor recreatiebedrijven).