Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Website maken bij Steenstra Media Internetbureau - BOOM events

BOOM events (outdoor)

Bij BOOM events zijn ze sterk in het organiseren van activiteiten voor groepen en hebben daarvoor een aantal leuke groepsspellen ontwikkeld die op iedere gewenste locatie kunnen plaatsvinden. Inmiddels worden deze activiteiten dan ook geboekt in heel Nederland en zelfs in het buitenland! Middels een WordPress koppeling met Recras is iedere aanvraag ook daadwerkelijk ingeboekt! Lekker makkelijk toch 🙂

BOOM events zorgt graag voor een onvergetelijke dag, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan!

Bekijk website BOOM events

Website laten maken Someren - BOOM events - Reclame- en Internetbureau Steenstra

Maatwerk website voor BOOM events

Om een zo’n goed mogelijk beeld te schetsen waarvoor ze staan is een eerste kennismaking van groot belang. Tijdens deze fase worden de wensen en behoefte besproken. De gemaakte web ontwerpen hebben we besproken met Marion & Bas. Na goedkeuring van de designs gaan we starten met de ontwikkeling. Op onze eigen ontwikkelomgeving gaan onze developers aan de slag! Het webdesign wordt één-op-één omgezet in HTML/ CSS, zodat design en opgeleverd werk exact hetzelfde is. Een mooie toevoeging aan deze website is dat er een koppeling is gemaakt met Recras (Het complete administratie- en reserveringssysteem voor recreatiebedrijven).

Een mooie samenwerking

Gedurende het project staan we continu in contact met opdrachtgever. Bij vragen zijn beide partijen bereikbaar, zodat we een gestroomlijnde realisatie kunnen garanderen. Dat is voor ons én voor Marion & Bas een fijn gevoel.

Ben jij ook toe aan een moderne, nieuwe website? Neem dan geheel vrijblijvend contact op! Dan bespreken we onder het genot van een bak koffie de mogelijkheden.

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021