Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Webshop laten maken- Steenstra Media Internetbureau Someren - Viek

Viek: voor iedereen

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een meer individuele en persoonlijke manier van begraven of cremeren. De lijkwade is hierbij een onderdeel en van groot belang voor de rouwverwerking en herinnering. Bij Viek uitvaartkisten bestel je gemakkelijk zelf je uitvaartproducten.

Inmiddels worden deze wades door heel Nederland verstuurd en zelfs in het buitenland! Middels onze snelle en maatwerk WooCommerce oplossing kan iedere bezoeker gemakkelijk een bestelling plaatsen.

Bekijk webshop Viek

Maatwerk website voor Viek uitvaartkisten

Om een zo’n goed mogelijk beeld te schetsen waarvoor ze staan is een eerste kennismaking van groot belang. Tijdens deze fase worden de wensen en behoefte besproken. De gemaakte web ontwerpen hebben we besproken met Lieke. Na goedkeuring van de designs gaan we starten met de ontwikkeling. Op onze eigen ontwikkelomgeving gaan onze developers aan de slag! Het webdesign wordt één-op-één omgezet in HTML/ CSS, zodat design en opgeleverd werk exact hetzelfde is.

Een mooie samenwerking

Gedurende het project staan we continu in contact met opdrachtgever. Bij vragen zijn beide partijen bereikbaar, zodat we een gestroomlijnde realisatie kunnen garanderen. Dat is voor ons én voor Lieke een fijn gevoel.

Ben jij ook toe aan een moderne, nieuwe webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact op! Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl