Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Viek: voor iedereen

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een meer individuele en persoonlijke manier van begraven of cremeren. De lijkwade is hierbij een onderdeel en van groot belang voor de rouwverwerking en herinnering.

Bij Viek uitvaartkisten bestel je gemakkelijk zelf je uitvaartproducten. Inmiddels worden deze wades door heel Nederland verstuurd en zelfs in het buitenland! Middels onze snelle en maatwerk WooCommerce oplossing kan iedere bezoeker gemakkelijk een bestelling plaatsen.

Viek webshop laten maken -Steenstra Media Reclame- en Internetbureau

Maatwerk webshop voor Viek. Eenvoudig te beheren en flexibel in te delen

Om een zo’n goed mogelijk beeld te schetsen waarvoor ze staan is een eerste kennismaking van groot belang. Tijdens deze fase worden de wensen en behoefte besproken. De gemaakte webdesign ontwerpen zijn middels een demo gepresenteerd. Op onze eigen ontwikkelomgeving gaan onze developers aan de slag! Het webdesign wordt één-op-één omgezet in HTML/ CSS, zodat design en opgeleverd werk exact hetzelfde is.

Alle webshops die we bouwen zijn flexibel in te delen en zijn volledig maatwerk.

Koppeling met betaalsystemen

De webshop hebben we gekoppeld aan bestaande betaalsystemen. Online payment providers Mollie en Buckaroo (Sisow) zijn hiervoor betrouwbare partijen. Door middel van een plugin van deze partijen en de juiste configuratie is het betaalverkeer geregeld. Nederlandse klanten kunnen betalen met iDEAL, PayPal of kunnen achteraf betalen. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor bezoekers uit het buitenland.

Webshop laten maken Someren

Liever geen templates maar een maatwerk design met een WordPress CMS systeem? Ons team bestaande uit 2 developers 1 designer en 1 SEO specialist maken de mooiste website die ook nog eens betaalbaar is. Wij zijn eigenlijk een fullservice reclame-en internetbureau dat gewoon kei hard werkt voor geweldige opdrachtgevers. We transformeren bedrijven om het maximale uit zich te halen door een perfecte combinatie te bedenken van online en offline reclame. Wij hebben een een enorme drive maar wij staan met beide beentjes op de grond!

Ben jij ook toe aan een moderne, nieuwe webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact op! Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl