Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Website-Van-den-Berk-Tuinmachines-Steenstra Media Someren

Heb jij groene vingers?

Ben jij een echte tuinman? Dan moet je beslist even op de website kijken van Van den Berk Tuinmachines. De website is in een modern jasje gestoken waarbij goed is nagedacht over de gebruikerservaring (middels de gegevens de we beschikken). Niet alleen voor aanschaf van een tuinmachine kun je bij van den Berk terecht. Ze onderscheiden zich in onderhoud, service en de prachtige showroom!

Bekijk website Van den Berk Tuinmachines

Webdesign bureau Someren

Alles is mogelijk! Dat heeft ook van den Berk Tuinmachines ervaren. Strategisch advies, One Stop Shopping, maatwerk grafisch design en één aanspreekpunt! Wij zijn hét full-service reclame en internetbureau in Someren. Een team met passie voor het maken van websites, webshops, webapplicaties maar ook voor een nieuw logo of brochure/bedrijfspresentatie.

Verstopt achter grote beeldschermen creëren we resultaten waar we ontzettend trots op zijn. Korte lijnen, kwaliteit, een heel hoog service niveau en met een persoonlijk klantcontact overtreffen wij graag al jouw verwachtingen.

Neem eens contact op met Steenstra Media, wedden dat wij de verwachtingen overtreffen!

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl