Woninginrichting & Zonwering

Na goed research te hebben gedaan is van den Eijnde terecht gekomen bij Steenstra Media. "De website moet mensen een goed beeld geven van wat wij kunnen bieden" vertelde Ankie ons.  Dit was bij de oude website niet het geval. " Er moet meer sfeer in de website" aldus van den Eijnde. Laat dat nou juist spreken in de nieuwe website! Bij alle diensten: wonen, slapen, raamdecoratie, vloeren en buitenleven staat de sfeer centraal!

De nieuwe website van van den Eijnde biedt actuele informatie over een breed scala aan onderwerpen binnen diverse disciplines. Steenstra Media verzorgde de bouw van de website, de vormgeving en de online marketing.

https://www.vandeneijnde.nl/

Van-den-Eijnde-Someren-nieuwe-website-wordpress-Steenstra-Media-reclamebureau
van-den-Eijnde-Woninginrichting-Someren-website-maken-internetbureau-steenstramedia

WordPress website maken?

U wilt een website laten maken in WordPress? Zoek niet langer wat wij doen niet anders! Ook van den Eijnde heeft haar website door Steenstra Media laten maken. Een reclame-en internetbureau die met u meedenkt over maatwerk oplossingen. Een nieuwe website hoeft niet duur te zijn, dus kom maar op met uw vraagstuk! Uw bedrijf ook actief in Someren en omgeving? Kom gerust eens langs (of wij komen naar u toe) om inhoudelijk over je website te brainstormen. Graag van te voren even te bellen (06 - 144 11 812) zodat we zeker op kantoor zijn!

Website beheer uitbesteden?

Hoger in Google met gedefinieerde zoekwoorden? Meer bezoekers naar uw website? Wij zijn experts op het gebied van SEO.  SEO zorgt voor betere vindbaarheid in de zoekmachines (Google, Bing etc.) en dit is voor ons een koud kunstje! Je website altijd up-to-date en meer bezoekers naar de website. Ervaar zelf de voordelen. Meer informatie over website beheer uitbesteden?  Kom gerust eens langs om vrijblijvend over uw casus te brainstormen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

© Copyright 2007 – 2020 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL001892921B88

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap