Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Website Villa Vrolijk Kinderdagverblijf - Helmond - Steenstra Media Someren

“Villa Vrolijk” meer dan alleen een kinderopvang

Een vertrouwde omgeving waar kinderen vrijuit kunnen spelen (midden in een bosrijke omgeving). De dagopvang is bedoeld voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar. Hiernaast biedt Villa Vrolijk opvang voor kinderen vanaf 4 tot 13 jaar in de vorm van buitenschoolse opvang.

Het was vanzelfsprekend om de naam en de huisstijl door te trekken in de nieuwe website (voornamelijk de dieren). Naast de website hebben wij ook een prachtig informatieboekje geheel in stijl opgeleverd. En wat te denken van de bedrijfsvideo van het kinderdagverblijf. Medewerkers, klanten en potentiele klanten kunnen niet meer om Villa Vrolijk heen. Het was (is) een super fijne samenwerking met Hans en Ingrid!

Bekijk website Villa Vrolijk

Website kinderdagverblijf

Ben je opzoek naar reclame-en internetbureau dat jouw kinderdagverblijf opnieuw op de kaart zet? Ben je opzoek naar een reclame-en internetbureau in de regio Helmond die zowel offline en online ervaring heeft (13+ ervaring). Het gehele traject loopt naadloos op elkaar aan, en dat met één aanspreekpunt! Wij zijn hét full-service reclame- en internetbureau uit Someren.

Het volledig ontzorgen van de klant. Dat is waar wij goed in zijn 🙂 Voor Villa Vrolijk hebben we teksten geschreven, foto’s laten maken en een prachtige bedrijfsvideo gemaakt. Verstopt achter grote beeldschermen creëren we resultaten waar we ontzettend trots op zijn. Korte lijnen, kwaliteit, een héél hoog service niveau en met een persoonlijk klantcontact overtreffen wij graag al jouw verwachtingen. Steenstra Media vertelt jouw verhaal in woord & beeld met ervaren en creatieve tekstschrijvers, fotografen, filmers en marketingspecialisten.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl