Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Wat is banner (display) advertising?

Banner advertising is het adverteren via internet op andere websites (online platformen waar veel bezoekers komen). Deze advertenties verschijnen in de vorm van plaatjes (jpg, .png), animaties (.gif, flash) of interactief beeld (flash) in een bepaald, vastgesteld formaat. Websites reserveren ruimte binnen het ontwerp van hun pagina’s om banners (reclame) van bedrijven en andere websites te tonen. Dit is voor hen een lucratieve bron van inkomsten: advertenties tonen op een drukbezochte site kan veel geld opleveren. Adverteerders bieden op hun beurt advertenties aan om traffic te genereren of om hun naamsbekendheid te verhogen.

Woocommerce-webshop-maken-uwdeur-internetbureau-someren-asten-hoofdfoto

Waarom display advertising?

Bedrijven adverteren door middel van online banners om meer bezoekers op hun website te genereren of om hun naamsbekendheid te vergroten. Deze advertenties richten zich dus op direct sales (het product dat verkocht moet worden aan zoveel mogelijk mensen laten zien) of branding (zo veel mogelijk mensen in aanraking laten komen met een bepaald merk).

Daarbij kunnen banners gerelateerd worden aan de content van de website. Dit houdt in dat advertenties van bijvoorbeeld een kledingfabrikant binnen een website alleen op de pagina’s worden weergegeven waar gesproken wordt over kleding. Hiermee kan de adverteerder zijn advertenties aan een gerichte doelgroep tonen.

Geef je merk een boost

Geef je naam en merk een enorme boost met banner advertising (displaybannering) Wij helpen jou daarbij! We kunnen video banners maken, dynamische banners en gebruiken deze in de verschillende fases van een bestelproces. Een goede lay-out van een banner is van cruciaal belang want namelijk circa 70% van een doorklik is afhankelijk van het design! Laat de specialisten het werk doen en neem vandaag nog contact op met Steenstra Media.

 

 

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl