Wat is banner advertising?

Banner advertising is het adverteren via internet op andere websites. Deze advertenties verschijnen in de vorm van plaatjes (jpg, .png), animaties (.gif, flash) of interactief beeld (flash) in een bepaald, vastgesteld formaat. Websites reserveren ruimte binnen het ontwerp van hun pagina’s om banners (reclame) van bedrijven en andere websites te tonen. Dit is voor hen een lucratieve bron van inkomsten: advertenties tonen op een drukbezochte site kan veel geld opleveren. Adverteerders bieden op hun beurt advertenties aan om traffic te genereren of om hun naamsbekendheid te verhogen.

Waarom banner advertising?

Bedrijven adverteren door middel van online banners om meer bezoekers op hun website te genereren of om hun naamsbekendheid te vergroten. Deze advertenties richten zich dus op direct sales (het product dat verkocht moet worden aan zoveel mogelijk mensen laten zien) of branding (zo veel mogelijk mensen in aanraking laten komen met een bepaald merk). Daarbij kunnen banners gerelateerd worden aan de content van de website. Dit houdt in dat advertenties van bijvoorbeeld een kledingfabrikant binnen een website alleen op de pagina’s worden weergegeven waar gesproken wordt over kleding. Hiermee kan de adverteerder zijn advertenties aan een gerichte doelgroep tonen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We maken graag tijd voor u.

Bel Ties - 06-14411812 of stuur een bericht

"Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!"

5

Steenstra Media heeft ons voorzien van een compleet nieuwe identiteit waardoor onze bedrijven nu een mooie eenheid uitstralen. Tevens ontwerp en bouw van diverse websites & webshops waardoor we online enorm zijn gegroeid. Zoekmachine optimalisatie door Steenstra Media werkt!!

Houthandel Looijmans | Onthout Ons!

"Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen"

5

Vanaf de eerste opzet heeft Steenstra Media ons begeleid met suggesties en tips over het, met name logisch en overzichtelijk, opzetten van een website. Naast het realiseren van onze mooie website verhoogt het aanzienlijk in de offerte aanvragen.

ETB Willem Bos

"Wij hopen daarom ook op een verdere jarenlange prettige samenwerking met elkaar"

5

Korte lijntjes en vooral het oprechte gevoel van betrokkenheid bij onze markt zijn een mooie match waarop je vooraf hoopt en die tot dusverre ook uitkomen. Dat we samen nog een flinke weg te gaan hebben is ons beide duidelijk, maar de basis en het goede gevoel ligt er.

Alumero Finex Extrusions

"Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam"

5

Steenstra Media is vakkundig in hun vak en dat resulteert in een mooie & duidelijke website waarop ik veel positieve reacties krijg en ik enorm trots op ben. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en altijd behulpzaam. Ik ervaar dat Steenstra Media het beste uit mijn website/bedrijf willen halen en dat stel ik op prijs!

Viek Uitvaartkisten

"Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, begeleiding en de frisse ideeën van Steenstra Media"

5

Enige tijd geleden hebben wij Steenstra Media benaderd voor het wijzigen van onze identiteit & huisstijl en het realiseren van een nieuwe website + webshop. Er werden duidelijke tijdsafspraken gemaakt en wij werden daar tijdig aan herinnerd omdat ook wij onze werkzaamheden klaar moesten hebben.

Vinken Caravans
Beoordeel ons. Ja graag!

© Copyright 2007 – 2018 Steenstra Media

Kvk nr: 17226146

BTW nr: NL166107384B01

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Sitemap