Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Hoger in Google

Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor betere online vindbaarheid. Hoe zorg je ervoor dat de website in de top 3 te vinden is via zoekmachines (Google) Dat is tegenwoordig namelijk een hot item in de internetmarketing. Je ervaart in de branche én omgeving concurrentie, maar wie staat er hoger in Google: jij of de concurrentie?

Om hoger te scoren dan de concurrentie moet je specialisten inschakelen ( bijvoorbeeld Steenstra Media ?) De SEO-specialisten van Steenstra Media zijn experts op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Zij zorgen ervoor dat de website een toppositie behaalt in de zoekmachine resultaten.

Zoekmachine-optimalisatie-SEO-Someren-Asten-Deurne

Zoekmachine optimalisatie Someren (SEO)

SEO is geen eenmalige activiteit. Het is een continu proces, waarbij kennis van de nieuwste ontwikkelingen onmisbaar is. De SEO technieken zijn daarom ook gebaseerd voor een lange termijn strategie. Wanneer het technische onderdeel voor SEO bij uw website of webshop goed is ingesteld, is het van belang om uw website te blijven verbeteren door deze te voorzien van relevante content en het verkrijgen van nieuwe links naar uw site.

Dit geldt ook voor Google Maps, video, nieuws, blogberichten, Facebook, Instagram berichten en afbeeldingen die in de zoekmachineresultaten worden getoond. Steenstra media neemt graag uitgebreid deze en andere SEO-zaken onder de loep voor u met maximaal rendement als doel.

zoekmachine-optimalisatie-SEO-werkwijze-steenstramedia

Korte of lange termijn strategie?

Wil je niet wachten op rendement maar op korte termijn bezoekers naar de website dan adviseren wij om Google Ads campagnes (SEA) in te gaan zetten. We kunnen binnen enkele dagen een op maat gemaakte campagne instellen en een advies geven voor het klikbudget. Heb je al een AdWords campagne lopen dan kunnen wij ook helpen en adviseren bij het herstructureren van het account. Naast het opstellen van een campagne is er ook maandelijkse bijsturing nodig omdat immers de concurrentie ook niet stil zit. Wil je op langere termijn goed scoren in Google dan adviseren wij om SEO optimalisatie te doen. Google gebruikt namelijk een geavanceerd algoritme op basis van talloze factoren. De score die Google aan je website geeft is onder meer afhankelijk van interne linkstructuur en de externe linkstructuur, maar zeker de kwalitatieve content op een website. De belangrijkste pijlers voor Google zijn toch wel:

  • Inhoud van de website
  • De techniek van de website
  • De laadtijd van een website
  • Populariteit van een website

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Uiteraard ontvang je van ons een concreet zoekmachine optimalisatie-advies, met een stappenplan voor het verbeteren van de website. Je kunt ervoor kiezen deze aanpassingen zelf door te voeren, of dit door Steenstra Media te laten verzorgen. Na het optimalisatieproces ontvang je van ons periodiek SEO-rapportages over de behaalde posities en de behaalde conversie, alsmede het rendement van de website.

De SEO-specialist is altijd bereikbaar en denkt proactief mee over aanvullende kansen en mogelijkheden voor de website. Het feit dat wij al voor vele klanten naar volle tevredenheid zoekmachine optimalisatie hebben mogen uitvoeren, bewijst onze expertise.

Betaalbaar hoog in Google

Reclame- en Internetbureau Steenstra Media is een internetbureau zonder dure kantines, management lagen en luxe uitstapjes. Bij ons hangen geen fietsen aan de wand of lopen huisdieren rond. Wij doen gewoon en blijven met beide beentjes op de grond staan. Ons motto is ook niet voor niets “gewoon doen, en kei hard werken” Wij doen waar we goed in zijn en dat is jouw website betaalbaar hoog in Google brengen. Zonder rare wurgcontracten en maandelijks opzegbaar. Met onze service gerichte aanpak en heldere rapportages laten we zien hoe we te werk gaan en wat de resultaten zijn. Al meer dan +13 jaar zetten wij bedrijven in de markt en helpen wij websites hoger in Google. Lees onze klantenervaring maar eens en laat je overtuigen!

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021