Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Hoger in Google

Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor betere online vindbaarheid. Hoe zorg je ervoor dat de website in de top 3 te vinden is via zoekmachines (Google) Dat is tegenwoordig namelijk een hot item in de internetmarketing. Je ervaart in de branche én omgeving concurrentie, maar wie staat er hoger in Google: jij of de concurrentie?

Om hoger te scoren dan de concurrentie moet je specialisten inschakelen ( bijvoorbeeld Steenstra Media ?) De SEO-specialisten van Steenstra Media zijn experts op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Zij zorgen ervoor dat de website een toppositie behaalt in de zoekmachine resultaten.

Zoekmachine-optimalisatie-SEO-Someren-Asten-Deurne

Zoekmachine optimalisatie Someren (SEO)

SEO is geen eenmalige activiteit. Het is een continu proces, waarbij kennis van de nieuwste ontwikkelingen onmisbaar is. De SEO technieken zijn daarom ook gebaseerd voor een lange termijn strategie. Wanneer het technische onderdeel voor SEO bij uw website of webshop goed is ingesteld, is het van belang om uw website te blijven verbeteren door deze te voorzien van relevante content en het verkrijgen van nieuwe links naar uw site.

Dit geldt ook voor Google Maps, video, nieuws, blogberichten, Facebook, Instagram berichten en afbeeldingen die in de zoekmachineresultaten worden getoond. Steenstra media neemt graag uitgebreid deze en andere SEO-zaken onder de loep voor u met maximaal rendement als doel.

zoekmachine-optimalisatie-SEO-werkwijze-steenstramedia

Korte of lange termijn strategie?

Wil je niet wachten op rendement maar op korte termijn bezoekers naar de website dan adviseren wij om Google Ads campagnes (SEA) in te gaan zetten. We kunnen binnen enkele dagen een op maat gemaakte campagne instellen en een advies geven voor het klikbudget. Heb je al een AdWords campagne lopen dan kunnen wij ook helpen en adviseren bij het herstructureren van het account. Naast het opstellen van een campagne is er ook maandelijkse bijsturing nodig omdat immers de concurrentie ook niet stil zit. Wil je op langere termijn goed scoren in Google dan adviseren wij om SEO optimalisatie te doen. Google gebruikt namelijk een geavanceerd algoritme op basis van talloze factoren. De score die Google aan je website geeft is onder meer afhankelijk van interne linkstructuur en de externe linkstructuur, maar zeker de kwalitatieve content op een website. De belangrijkste pijlers voor Google zijn toch wel:

  • Inhoud van de website
  • De techniek van de website
  • De laadtijd van een website
  • Populariteit van een website

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Uiteraard ontvang je van ons een concreet zoekmachine optimalisatie-advies, met een stappenplan voor het verbeteren van de website. Je kunt ervoor kiezen deze aanpassingen zelf door te voeren, of dit door Steenstra Media te laten verzorgen. Na het optimalisatieproces ontvang je van ons periodiek SEO-rapportages over de behaalde posities en de behaalde conversie, alsmede het rendement van de website.

De SEO-specialist is altijd bereikbaar en denkt proactief mee over aanvullende kansen en mogelijkheden voor de website. Het feit dat wij al voor vele klanten naar volle tevredenheid zoekmachine optimalisatie hebben mogen uitvoeren, bewijst onze expertise.

Betaalbaar hoog in Google

Reclame- en Internetbureau Steenstra Media is een internetbureau zonder dure kantines, management lagen en luxe uitstapjes. Bij ons hangen geen fietsen aan de wand of lopen huisdieren rond. Wij doen gewoon en blijven met beide beentjes op de grond staan. Ons motto is ook niet voor niets “gewoon doen, en kei hard werken” Wij doen waar we goed in zijn en dat is jouw website betaalbaar hoog in Google brengen. Zonder rare wurgcontracten en maandelijks opzegbaar. Met onze service gerichte aanpak en heldere rapportages laten we zien hoe we te werk gaan en wat de resultaten zijn. Al meer dan +13 jaar zetten wij bedrijven in de markt en helpen wij websites hoger in Google. Lees onze klantenervaring maar eens en laat je overtuigen!

Wat is SEO?

SEO is het verbeteren van de website of specifieke webpagina’s binnen de website voor een bepaald zoekwoord, zodat deze pagina een hoge positie behaald in de zoekmachines, zoals Google. In essentie zorg je ervoor dat jouw organische vindbaarheid wordt vergroot.

Meer weten over SEO? Neem contact met ons op.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Zoekmachine marketing bestaat uit de onderdelen: zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). SEO heeft betrekking op het structureel verbeteren van je website, zodat je hoge posities behaald binnen de zoekmachines op bepaalde zoekwoorden. Bij het intypen van een zoekopdracht worden dan de beste zoekresultaten weergegeven. Met zoekmachine adverteren, waarvan Google Ads veruit de bekendste is, adverteer je direct in de zoekmachines. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je website boven de organische resultaten weer te geven. Je creëert dan zichtbaarheid tegen betaling (per klik op jouw link).

Wil je meer weten over SEO? Stel een vraag aan ons. Meer informatie over Google Ads lees je hier.

Waarom zou je SEO inzetten?

SEO is voor vele bedrijven en branches interessant, aangezien wij ons steeds vaker online oriënteren. Wanneer je goed zichtbaar en vindbaar bent in de zoekmachines zal jouw organisatie onderdeel zijn van de customer journey van de gebruiker. Ben je niet vindbaar? Dan zal je hier ook nooit deel van uitmaken.

Daarnaast zal je voor een langdurige periode een goede vindbaarheid creëren, waardoor je veel relevant websiteverkeer genereert. De investering in SEO verdien je relatief snel terug door een besparing in advertentiekosten en/of een toename aan nieuwe klanten.

Bovendien wil je ook niet te afhankelijk worden van adverteren, want Google verhoogt nog wel eens de CPC’s (klik kosten) of de concurrentie drijft de prijs op. Een goede verhouding in betaald en organisch verkeer is aan te raden, zodat je niet het gehele marketingbudget aan Google geeft.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

SEO bestaat uit drie verschillende pijlers: de techniek van de website, de content op de website en de autoriteit van de website.

De techniek van jouw website is dé basis voor succes. Een goed presterende website maakt het mogelijk om hoog te scoren op Google. Eerst zullen we een technische audit draaien om vervolgens de techniek in orde te maken. Is de techniek in orde? Dan pakken we samen de content op de pagina aan. We optimaliseren bestaande (of nieuwe) landingspagina’s, zodat deze hoog gaan scoren in de zoekmachines. Tot slot kan het voorkomen dat je nog geen topposities behaald, vanwege bijvoorbeeld de concurrentie. Dan is er nog een laatste zetje nodig. Met linkbuilding verhogen we de autoriteit van de pagina, waardoor de eerste pagina op Google toch mogelijk is.

Hoog scoren op Google? Neem contact op en start vandaag nog met SEO.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 0493 – 366 017
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl