Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Hoger in Google

Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor betere online vindbaarheid. Hoe zorg je ervoor dat de website in de top 3 te vinden is via zoekmachines (Google) Dat is tegenwoordig namelijk een hot item in de internetmarketing. Je ervaart in de branche én omgeving concurrentie, maar wie staat er hoger in Google: jij of de concurrentie?

Om hoger te scoren dan de concurrentie moet je specialisten inschakelen ( bijvoorbeeld Steenstra Media ?) De SEO-specialisten van Steenstra Media zijn experts op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Zij zorgen ervoor dat de website een toppositie behaalt in de zoekmachine resultaten.

Zoekmachine-optimalisatie-SEO-Someren-Asten-Deurne

Zoekmachine optimalisatie Someren (SEO)

SEO is geen eenmalige activiteit. Het is een continu proces, waarbij kennis van de nieuwste ontwikkelingen onmisbaar is. De SEO technieken zijn daarom ook gebaseerd voor een lange termijn strategie. Wanneer het technische onderdeel voor SEO bij uw website of webshop goed is ingesteld, is het van belang om uw website te blijven verbeteren door deze te voorzien van relevante content en het verkrijgen van nieuwe links naar uw site. Dit geldt ook voor Google Maps, video, nieuws, blogberichten, Facebook, Instagram berichten en afbeeldingen die in de zoekmachineresultaten worden getoond. Steenstra media neemt graag uitgebreid deze en andere SEO-zaken onder de loep voor u met maximaal rendement als doel.

zoekmachine-optimalisatie-SEO-werkwijze-steenstramedia

Korte termijn strategie

Wil je niet wachten op rendement maar op korte termijn bezoekers naar de website dan adviseren wij om Google Ads campagnes (SEA) in te gaan zetten. We kunnen binnen enkele dagen een op maat gemaakte campagne instellen en een advies geven voor het klikbudget. Heb je al een AdWords campagne lopen dan kunnen wij ook helpen en adviseren bij het herstructureren van het account. Naast het opstellen van een campagne is er ook maandelijkse bijsturing nodig omdat immers de concurrentie ook niet stil zit.

Waarom zoekmachine optimalisatie

Uiteraard ontvang je van ons een concreet zoekmachine optimalisatie-advies, met een stappenplan voor het verbeteren van de website. Je kunt ervoor kiezen deze aanpassingen zelf door te voeren, of dit door Steenstra Media te laten verzorgen. Na het optimalisatieproces ontvang je van ons periodiek SEO-rapportages over de behaalde posities en de behaalde conversie, alsmede het rendement van de website.

De SEO-vakspecialist is altijd bereikbaar en denkt proactief mee over aanvullende kansen en mogelijkheden voor de website. Het feit dat wij al voor vele klanten naar volle tevredenheid zoekmachine optimalisatie hebben mogen uitvoeren, bewijst onze expertise.

 

 

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail naar info@steenstramedia.nl

Ties Steenstra | Eigenaar Steenstra Media