Het dealerschap voor A-merken als New Holland en de import van McHale-machines en JPM trailers bieden exclusiviteit

Roelofs Landbouwmechanisatie is een belangrijke speler in de agrarische sector. Zowel voor kleinschalige als voor groot-agrarisch bedrijven zijn ze een betrouwbare partner. In een concurrerende markt is het goed om marketingtools effectief in te zetten. Wij mogen ze daarbij helpen.

Het Bennekomse familiebedrijf is al 35 jaar een vertrouwd merk/ identiteit in de markt. Ze hebben al duizenden klanten mogen helpen een nieuwe landmachines. Sinds de introductie van de nieuwe website en het toepassen van de online marketing zijn er ten opzichte van de oude website 145% meer bezoekers en direct meetbaar meer aanvragen binnen gekomen.

Website Roelofs LMB - by Steenstra Media Reclame en Internetbureau-1

WordPress API-koppeling Trucks.nl

Trucks.nl biedt autobedrijven, landbouwbedrijven, transport en equipmen de mogelijkheid om hun aanbod te adverteren op Trucks.nl en aanverwante internationale websites. Hierdoor wordt het eenvoudig om voertuigen aan te bieden op het brede scala van het internet. Wij hebben een maatwerk WordPress koppeling gebouwd om het aanbod uit te lezen.

Met de Autobedrijf & Voertuigen plugin haakt men naadloos in op de diensten van Trucks.nl door het volledige aanbod te synchroniseren met WordPress. Op deze manier is het complete assortiment van Trucks.nl direct beschikbaar op de website. Dit stelt Roelofs LMB in staat om de eigen bezoekers te voorzien van uitgebreide informatie, specificaties en media van alle voertuigen in het aanbod.

Autobedrijf & voertuigen plugin

De occasion plugin van Trucks.nl is een koppeling die samenwerkt met de XML van eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl. Voor elk CRM-pakket en alle bijbehorende oplossingen geldt dat alle beschikbare gegevens worden opgeslagen in de WordPress-database, waardoor wij de volledige flexibiliteit hebben in de presentatie van de occasions in de huisstijl van Roelofs.

Extra aandacht voor nieuw talent

Samen met zo’n 20 medewerkers vertegenwoordigd Roelofs diverse topmerken, waaronder New Holland, McHale en JPM trailers. Werken bij Roelofs is werken in een informeel familiebedrijf, waar iedereen oog voor elkaar heeft. Medewerkers zijn vakmensen die letterlijk samen de schouders onder het werk zetten, meedenken, steeds een stapje harder willen lopen en het leuk vinden om in teamverband te werken.

Het wordt steeds lastiger om de juiste mensen te vinden en daar hebben wij net wat extra aandacht aan gegeven.