Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Website Klomp Bakel - Steenstra Media Internetbureau Someren

Elk Karwei begint bij Klomp

Al meer dan 15 jaar biedt Klomp uit Bakel de oplossing voor elk karwei. Met ruime ervaring in grondwerken, sloopwerken, containerverhuur en machineverhuur, heeft Klomp inmiddels een bewezen reputatie opgebouwd als betrouwbare partner.

Voor Klomp was het heel duidelijk! Wij, van Steenstra media, mochten het totale concept uitwerken. Nieuwe identiteit, logo & website zorgen er nu voor dat Klomp uniek & herkenbaar is. Medewerkers, klanten en potentiele klanten kunnen niet meer om Klomp heen. Het was (is) een super fijne samenwerking!

Bekijk website Klomp

 

Een sterk merk moet voelbaar zijn

Branding komt terug in alles wat Klomp als bedrijf doet. Het is dus niet alleen het laten ontwerpen van een logo of visitekaartje , maar er komt veel meer bij kijken. Een merkidentiteit bouwen, waar de waarde van het bedrijf in een visuele (en niet-visuele) identiteit tot in de puntjes worden vertegenwoordigt.  Klomp heeft een sterke branding, wat als uitgangspunt gebruikt wordt bij alles dat zij doen. Je ziet het terug in de vormgeving bij Klomp, afbeeldingen die er worden gebruikt, de manier waarop ze communiceren. Kortom het totale concept!

Sterke branding zorgt ervoor dat Klomp uniek en herkenbaar is voor nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast zorgt het ervoor dat Klomp consistent is in alle communicatie-uitingen. Branding komt terug in de advertenties die ze plaatsen, de e-mails die ze versturen, de communicatie met de klant. Merkstrategie, merkontwikkeling en positionering.

Website laten maken

Ook toe aan een nieuwe website die aansluit bij jouw huisstijl? Gewoon door een reclamebureau die alles uit handen kan nemen. Van logo en huisstijl, autobelettering tot een doeltreffende website, internet marketing en zoekmachine optimalisatie.

Een fijne samenwerking

Als we terug kijken gedurende het project, kunnen we alleen maar zeggen dat de samenwerking goed is verlopen. Continu staan we in contact met opdrachtgever. Bij vragen zijn beide partijen bereikbaar, zodat we een gestroomlijnde realisatie kunnen garanderen. Dat is voor ons én voor Klomp een fijn gevoel.

Het is nu de tijd om je bedrijf op de kaart te zetten met een nieuwe identiteit! Juist nu! Twijfel niet en maak vrijblijvend een afspraak.

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl