Elk karwei begint bij Klomp

Al meer dan 15 jaar biedt Klomp uit Bakel de oplossing voor elk karwei. Met ruime ervaring in grondwerken, sloopwerken, containerverhuur en machineverhuur, heeft Klomp inmiddels een bewezen reputatie opgebouwd als betrouwbare partner.

Voor Klomp was het heel duidelijk! Wij, van Steenstra media, mochten het totale concept uitwerken. Nieuwe identiteit voor Klomp die past bij het bedrijf en die past bij de toekomstplannen van het bedrijf. Een nieuw logo een nieuwe huisstijl en een nieuwe website zorgen er nu voor dat Klomp uniek & herkenbaar in de markt wordt gezet.

Klomp Bakel website laten maken -Steenstra Media Reclame- en Internetbureau

Een sterk merk moet voelbaar zijn

Branding komt terug in alles wat Klomp als bedrijf doet. Het is dus niet alleen het laten ontwerpen van een logo of visitekaartje , maar er komt veel meer bij kijken. Een merkidentiteit bouwen, waar de waarde van het bedrijf in een visuele (en niet-visuele) identiteit tot in de puntjes worden vertegenwoordigt. Klomp heeft een sterke branding, wat als uitgangspunt gebruikt wordt bij alles dat zij doen.

Je ziet het terug in de vormgeving bij Klomp, afbeeldingen die er worden gebruikt, de manier waarop ze communiceren. Kortom het totale concept! Sterke branding zorgt ervoor dat Klomp uniek en herkenbaar is voor nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast zorgt het ervoor dat Klomp consistent is in alle communicatie-uitingen. Branding komt terug in de advertenties die ze plaatsen, de e-mails die ze versturen, de communicatie met de klant. Merkstrategie, merkontwikkeling en positionering.

Een merkstrategie is een langetermijnplan voor Klomp om een reeks langetermijndoelen te bereiken die uiteindelijk resulteren in herkenning van en voorkeur voor het merk Klomp door de consument.

Corporate identity

Een nieuwe identiteit voor Klomp BV Bakel. Een nieuw design (wat de doelgroep daadwerkelijk ziet) en nieuwe communicatie uitingen (wat de doelgroepen horen en zien) Met deze 2 elementen bepalen we de corporate identity. “Elk karwei begint bij Klomp” is een krachtige, doelgerichte pay off die eigenlijk alles zegt.

Website Klomp Bakel

Als we terug kijken op het project, kunnen we alleen maar zeggen dat de samenwerking top is verlopen. Continu staan we in contact met opdrachtgever. Bij vragen zijn beide partijen bereikbaar, zodat we een gestroomlijnde realisatie kunnen garanderen.

Ook toe aan een nieuwe website die aansluit bij jouw huisstijl? Gewoon door een reclamebureau die alles uit handen kan nemen. Van logo en huisstijl, autobelettering tot een doeltreffende website, internet marketing en zoekmachine optimalisatie.