Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!
Website-Camping-Design-Camping-De-Somerense Vennen-Steenstra-Media

Website Camping De Somerense Vennen

Het nieuwe kampeerseizoen 2020 fris van start met een compleet nieuwe website! Alle informatie over de accommodaties en de faciliteiten op de camping zichtbaar in een makkelijk te vinden website. De oude website voldeed niet maar aan de huidige standaarden. Een website gericht op de doelgroep: Families en kinderen. Ook zijn Rens & Renske in het leven geroepen.

Bekijk website De Somerense Vennen

Camping website met koppeling Tommy Booking

Tommy Booking Support is een reserveringssysteem in de recreatie branche. Wij hebben de koppeling gemaakt met de website waardoor de reserveringen direct worden verwerkt. Lekker makkelijk dus! Ben je ook actief in de recreatiebranche of heb je een B&B en toe aan een nieuwe website? Wij maken op maat gemaakte websites en bieden uitstekende support! Maak een afspraak en ervaar de vele voordelen door samen te werken met Steenstra Media.

Reclame-en Internetbureau

Een bericht maken voor Facebook of Insta? Nieuwe prijslijst, dinerkaart en ook nog diverse activiteiten kenbaar maken. Als camping of recreatiepark komen er veel dingen op je pad.  Wat is er nou gemakkelijker dan een bureau dat alles uit handen kan nemen? Maak kennis met Reclame-en Internetbureau Steenstra Media. Naast het verzorgen van print media hebben wij veel ervaring in het verzorgen van online media.

Camping website laten maken?

Ben je ook opzoek naar een Internetbureau die je camping website kan maken? Steenstra Media zet bedrijven in de onlinemarkt (en op de kaart) en dat doen we voor veel mooie bedrijven in de regio en in een diversiteit aan branches. Zorgen voor een optimaal bereik en maximaal rendement! Wij gaan geen uitdaging uit de weg… Interesse? Stuur ons een berichtje of bel: 06-144411812

Ties Steenstra-Steenstra-Media-reclame-internetbureau-someren-2021

Ook samenwerken voor doeltreffend resultaat?

Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken. Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw project.

Ties Steenstra

Bel 06 144 11 812
of stuur een e-mail info@steenstramedia.nl