Doeltreffend resultaat door succesvol teamwork!

Benader nieuwe klanten met Google Ads (AdWords)

Succesvolle Google Ads campagnes opzetten leveren verbazingwekkende resultaten op en kunnen je bedrijf doen groeien. Google AdWords campagnes kun je zelf inrichten maar vakkundig campagne beheer is wel noodzakelijk. Google stelt namelijk hoge eisen aan deze campagnes. Je betaalds zelfs minder per klik wanneer de campagne op de juiste manier is ingericht (om de kwaliteit te waarborgen).

Ben jij opzoek naar een marketingbureau die eerlijk naar je google ads kijkt? Wij leggen je graag uit dat je bij ons goed zit!

Google Ads uitbesteden - Steenstra Media

Waarom Google Ads uitbesteden

  • Actief campagne beheer door ervaren Google Professionals
  • Totale controle over uw advertentie budget
  • Maatwerk analyses en aanbevelingen voor verbetering ROI
  • Volledig transparante campagnes
  • Zichtbaarheid op specifieke zoekwoorden en zoekopdrachten
  • Meer relevante bezoekers naar de website
  • Conversie optimalisatie (uiteindelijke doel van de campagne

De mogelijkheden met Google Ads

Google Adwords (oftewel Google Ads) is een verzameling voor verschillende advertentiemogelijkheden binnen Google netwerk. Zo kan je gebruik maken van verschillende zoekmogelijkheden als: Google Search, Google Shopping, Google Display en Google Video.

Met onze kennis en met jullie ervaring in de branche, stellen we een persoonlijk campagne op om jouw doelstellingen te behalen. Wil je landelijk adverteren of juist lokaal? Wil je Shopping inzetten of display? Wij geven je tips en adviezen om het budget zo goed mogelijk te besteden. Google Ads uitbesteden: optimaliseer online advertentiecampagnes

Online marketing is meer dan alleen Ads

Google Ads is een onderdeel van digitale marketing. Vroeger was het vrij gemakkelijk om een doelgroep te benaderen, tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden en wordt het steeds lastiger om de doelgroep te bereiken. Potentiële klanten zijn actief op verschillende sociale media kanalen (Facebook, Insta, LinkedIn etc), zoeken via Google, YouTube of raadplegen een platform aan die gericht is op die nichemarkt. Elk van deze platformen is een mogelijkheid om je product/dienst of je merk te promoten. Met een goed doordacht online marketing plan gaan wij de doelgroep bereiken. 100% gegarandeerd!

SEO of SEA? Wat kun je het beste doen?

Uiteindelijk is de beste strategie om beide methoden te gebruiken. Op die manier kan je een bredere doelgroep aanspreken en op de korte én lange termijn resultaten behalen. Het combineren van SEO en SEA kan leiden tot synergie-effecten en een versterking van je online aanwezigheid. Onthoud echter dat het succes van beide methoden afhankelijk is van de juiste uitvoering en strategie. In dit blog: Wat is de beste keuze: SEO, SEA of beide? gaan we er dieper op in.

Wat kost Google Ads uitbesteden per maand?

Dit is afhankelijk van allerlei factoren. Een goed Google AdWords campagne hoeft niet duur te zijn. Vooral niet als je kijkt wat het kan opleveren! Gerichte campagnes naar jou klanten zorgen voor minder uitgave en meer conversie. Het doel van je campagne bepaalt de omvang en daarmee de uiteindelijke prijs. De meeste Google Ads-klanten hebben een abonnement van €150,- of €300,- per maand. Daar bovenop komt dan het campagne klikbudget (wat je op een max aantal euro kan zetten door een budget gap), deze klikkosten betaal je rechtstreeks aan Google.

Google Ads uitbesteden - Steenstra Media

Wat wordt er maandelijks gedaan?

Uiteraard wordt er op advertentiegroepniveau en campagneniveau gekeken naar de kosten per conversie (CPA – Cost per action). Leveren bepaalde zoekwoorden ook daadwerkelijk klanten op of kosten deze woorden alleen maar geld? Maandelijks schaven we de campagne bij, waardoor de ROI (Return on Investement) toeneemt. Daarnaast breiden we de campagne uit met nieuwe advertenties om de kwaliteitsscore te verbeteren. Daarnaast geven wij actief tips en vertellen wij jou waar de kansen liggen om de landingspagina’s goed aan te laten sluiten op de advertenties. Iedere maand doen wij een rapportage en geven wij een korte samenvatting van de resultaten. Eerlijk en transparant!

Interesse gewekt? Neem contact op met Ties!

Overtuigd van de voordelen en de eindeloze mogelijkheden met Ads? Neem anders ook eens een kijkje bij onze projecten om een goed beeld te krijgen van de resultaten en bij welke klanten wij dit al mogen verzorgen. Zij zijn allemaal overtuigd dat Google Ads daadwerkelijk werkt!

 

Contact

Samen werken aan doeltreffend resultaat?